Λιποαναρρόφηση λαιμού

Η λιποαναρρόφηση λαιμού μπορεί να σμιλεύσει την εικόνα του λαιμού και να προσφέρει ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για αρκετά χρόνια.  Ένας σφριγηλός και απαλλαγμένος από περιττό λίπος λαιμός προσδίδει στο πρόσωπο μια πιο νεανική εμφάνιση.

Λιποαναρρόφηση λαιμούΚαθώς μεγαλώνουμε, σε ορισμένες περιοχές του σώματός μας συσσωρεύεται λίπος το από οποίο είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγούμε με τη γυμναστική ή τη σωστή διατροφή. Μια από αυτές τις περιοχές είναι και ο λαιμός. Η συγκέντρωση λίπους στην περιοχή αυτή μπορεί να δημιουργεί τοπικά μια εικόνα ασυμβίβαστη με τη συνολική εικόνα του ατόμου κάνοντας το να δείχνει μεγαλύτερο από την ηλικία του. Η λιποαναρρόφηση λαιμού μπορεί να σμιλεύσει την εικόνα του λαιμού και να προσφέρει ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για αρκετά χρόνια. Ένας σφριγηλός και απαλλαγμένος από περιττό λίπος λαιμός προσδίδει στο πρόσωπο μια πιο νεανική εμφάνιση.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης γίνεται ένεση υγρού από τον πλαστικό χειρούργο, που περιλαμβάνει ενδοφλέβιο διαλύμα άλατος, λιδοκαϊνης (τοπικό αναισθητικό) και αδρεναλίνη (φάρμακο που συσπά τα αγγεία του αίματος στην περιοχή ) και το υγρό αφήνεται να δράση για 30 με 60 λεπτά. Έτσι επιτυγχάνεται μούδιασμα της περιοχής και η λιποαναρρόφηση γίνεται χωρίς να χρειάζεται άλλη επιπρόσθετη νάρκωση.

Ο πλαστικός χειρουργός κάνει μικρές τομές στο δέρμα κάτω από το σαγόνι και πίσω από τους λοβούς των αυτιών. Στη συνέχεια εισχωρεί ένα πολύ λεπτό σωληνάριο στην περιοχή όπου έχει συγκεντρωθεί το λίπος. Το σωληνάριο αυτό χρησιμεύει στη διάσπαση του λίπους και στη σμίλευση της περιοχής. Το λίπος αφαιρείται με αναρρόφηση αφήνοντας απείραχτα το δέρμα, τους μύες, τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία.

Μετά την επέμβαση ο ασθενής αισθάνεται πολύ καλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο λαιμός είναι στεγνός για μερικές ημέρες και αισθάνεστε ελαφρύ πόνο και κάψιμο στην περιοχή που είναι λίγο πρησμένη. Θα φορέσετε για 24 ώρες έναν επίδεσμο στην περιοχή για να μειωθεί το πρήξιμο. Θα μπορείτε να επιστέψετε στην εργασία σας σε πολύ λίγες μέρες.


Χρόνος ανάρρωσης
1-2 ημέρες
Τιμή
850 ευρώ
Τύπος αναισθησίας
Τοπική αναισθησία
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.