Η διαδικασία αυξητικής

Ο μετεγχειρητικός πόνος αντιμετωπίζεται πολύ αποτελεσματικά με συνδυασμούς παυσίπονων και δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Η μετεγχειρητική ναυτία και ο εμετός είναι σχετικά συχνά προβλήματα, που όμως περιορίζονται σημαντικά με τη χρήση κατάλληλων φαρμάκων.

Η διαδικασία αυξητικής

Πρώτη Εξέταση:

Κατά την πρώτη κλινική εξέταση, ο Δρ Γεωργίου θα σας επεξηγήσει επακριβώς την επέμβαση, τα είδη ενθεμάτων που χρησιμοποιεί και τυχόν επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν μετά από μια αυξητική στήθους. Θα γίνουν οι κατάλληλες μετρήσεις του στήθους και του θώρακα και θα παρθούν κάποιες φωτογραφίες. Ακολούθως, θα σας ενημερώσει για το μέγεθος του εμφυτεύματος, το οποίο συστήνει, έχοντας και την δυνατότητα να δοκιμάσετε δείγματα έτσι ώστε να αποκτήσετε την αίσθηση του μεγέθους που σας ταιριάζει.

Αφού μελετηθούν οι φωτογραφίες και οι μετρήσεις, θα έχετε μια δεύτερη συνάντηση με το πλαστικό χειρουργό. Ο Δρ Γεωργίου θα απαντήσει σε περεταίρω ερωτήσεις και θα σας δώσεις όποια άλλη διευκρίνιση χρειάζεστε σχετικά με την αυξητική στήθους, έτσι ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα, και μαζί να καταλήξετε στο τελικό μέγεθος του ενθέματος.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ο πλαστικός χειρούργος διαπιστώσει ότι οι προσδοκίες που έχετε είναι υπερβολικές ή θεωρεί το μέγεθος επιλογής σας παρατραβηγμένο τότε πολύ πιθανόν να αρνηθεί να διεκπεραιώσει την επέμβαση. Ο Δρ. Γεωργίου στοχεύει πάντοτε σε ένα φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Η ημέρα της επέμβασης:

Το πρωί της επέμβασης θα πρέπει να είστε στο νοσοκομείο την προκαθορισμένη ώρα ενώ δε θα πρέπει να έχετε φάει για τουλάχιστον οχτώ ώρες πριν από την επέμβαση και να έχετε μείνει τουλάχιστον τέσσερις ώρες χωρίς νερό. Η πλαστική στήθους διαρκεί περίπου 60 -90 λεπτά. Ο μετεγχειρητικός πόνος αντιμετωπίζεται πολύ αποτελεσματικά με συνδυασμούς παυσίπονων και δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Η μετεγχειρητική ναυτία και ο εμετός είναι σχετικά συχνά προβλήματα, που όμως περιορίζονται σημαντικά με τη χρήση κατάλληλων φαρμάκων. Συνήθως, μπορείτε να φύγετε από το νοσοκομείο μετά από 6 ώρες, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα διανυκτέρευσης.

Οι επόμενες ημέρες:

Τις πρώτες μέρες θα υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις και πόνοι, οι οποίοι όμως μπορούν να περιοριστούν με συνδυασμούς παυσίπονων. Το στήθος αρχικά θα είναι φουσκωμένο και αναμένεται να χάσει το 20-30% του μεγέθους του της επόμενες εβδομάδες. Θα μπορείτε να κάνετε μπάνιο την επόμενη κιόλας ημέρα. Θα πρέπει να φοράτε συνεχώς έναν ειδικό στηθόδεσμο που θα σας συστηθεί για περίπου ένα μήνα. Συστήνεται περιορισμός υπερβολικών κινήσεων για κάποιες εβδομάδες αλλά θα μπορείτε να οδηγήσετε σε 7-10 ημέρες. Σημειώνεται ότι η ανάρρωση διαρκεί περισσότερο στις περιπτώσεις όπου το ένθεμα τοποθετήθηκε κάτω από το μυ. Ο πλαστικός χειρούργος θα σας παρακολουθεί ταχτικά για να επιβεβαιώνεται η ομαλή αποθεραπεία.

Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να αναμένεται σε έξι με δώδεκα μήνες.BEFORE
AFTER
Χρόνος ανάρρωσης
1-2 εβδομάδες
Τιμή
4000 ευρώ
Τύπος αναισθησίας
Γενική αναισθησία
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.