Ενέσεις Υαλουρονικού Οξέος

Τι είναι τα ενέσιμα εμφυτεύματα;

Είναι υλικά το οποία εγχύονται από τον πλαστικό χειρουργό κάτω από το δέρμα για να αποκαταστήσουν τον χαμένο όγκο, να απαλύνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες του δέρματος, ή να ενισχύσουν το περίγραμμα του προσώπου. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες στην Κύπρο, επιλέγουν αυτή την θεραπεία, η οποία μπορεί να ανανεώσει το πρόσωπο με σχετικά χαμηλό κόστος και χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς και προσδίδει ελαστικότητα και σφριγιλότητα στους ιστούς. Οι πρωτεογλυκάνες που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν τα μόρια του νερού και να δίνουν όγκο και υγρασία στο δέρμα. Με την βοήθεια της τεχνολογίας το υαλουρονικό οξύ παρασκευάζεται στα εργαστήρια και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή ενέσιμα υλικά για την ανανέωση του προσώπου.

Σε ποιες περιοχές χρησιμοποιείται;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:
  • Τη διόρθωση των ρινοπαρειακών πτυχών (πτυχώσεις ανάμεσα στη μύτη και τη γωνία του στόματος)
  • Τις ρυτίδες Μαριονέτας (γραμμές που ξεκινούν από τις γωνίες του στόματος και φτάνουν στο πηγούνι)
  • Τον τονισμό του περιγράμματος και του όγκου των χειλιών (αυξητική χειλίων)
  • Τις ρυτίδες του μετώπου και του μεσόφρυδου
  • Για τη διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου προσδίδοντας όγκο στα σημεία του προσώπου που έχει μειωθεί
  • Τις ρυτίδες της γωνίας του στόματος
  • Kάθε είδους, ουλές και σημάδια

ενέσεις υαλουρονικού οξέως
Η εξέταση:

Κατά την εξέταση, ο Δρ. Γεωργίου θα αξιολόγηση την περιοχή που σας απασχολεί και θα σας εισηγηθεί την καλύτερη θεραπεία που μπορεί να λύσει το πρόβλημα σας. Θα σας επεξηγήσει επακριβώς την τεχνική που χρησιμοποίει και τυχόν επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν. Επίσης μπορείτε να δείτε αρκετές φωτογραφίες ασθενών πριν και μετά την θεραπεία για να έχετε εικόνα των αποτελεσμάτων που μπορείτε να αναμένεται.

Η διαδικασία:

Αφού γίνει καθαρισμός της περιοχής, μικρές ποσότητες υαλουρονικού οξέος εγχύονται στις ρυτίδες χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες, για περιορισμό του πόνου. Η όλη διαδικασία διαρκεί συνήθως λίγα λεπτά. Μετά τη ολοκλήρωση, μπορεί να ακολουθήσουν μερικές αντιδράσεις όπως οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή της εφαρμογής, οι οποίες όμως εξαφανίζονται μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες ή καλύπτονται με make-up. Θα μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.

Αποτελέσματα:

Θα είστε σε θέση να δείτε τα αποτέλεσμα αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας. Τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και διαρκούν από 6 έως 12 μήνες. Αυτό εξαρτάτε από διάφορους παράγοντες όπως το πόσο γρήγορα θα απορροφηθεί το υλικό από το σώμα σας.

Χρησιμοποιούμε στην κλινική μας: 

Saypha που κατασκευάζετε από την εταιρεία Croma Laboratories (Αυστρία)
Teosyal που κατασκευάζετε από την εταιρεία Teoxane Laboratories (Ελβετία) 
Juvederm που κατασκευάζετε από την εταιρεία Allergan plc (ΗΠΑ-Ιρλανδία) 
Restylane που κατασκευάζετε από την εταιρεία Galderma (Ελβετία)
 
(Η τιμή εξαρτάτε από το είδος του Υαλουρονικού). 

Θέματα ασφάλειας:

Όλες οι ενέσιμες ιατρικές θεραπείες είναι διαδικασίες που απαιτούν την κατάλληλη εκπαίδευση με στόχο την προστασία και ασφάλεια των ασθενών. Βεβαιωθείτε ότι ο ιατρός σας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος. Μην επιλέξετε μόνο με βάση την τιμή και αποφεύγεται εκπτώσεις που φαίνονται ακραίες. Ένας πλαστικός χειρουργός έχει εκτενή γνώση της ανατομίας του προσώπου, ξέροντας έτσι ακριβώς πού να κάνει την έγχυση, για να σας παρέχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Ρωτάτε πάντοτε για την προέλευση του υλικού. Όλες οι ιατρικές εταιρίες συνιστούν όπως τέτοιες ιατρικές διαδικασίες γίνονται σε μέρη που διαθέτουν τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό και όχι σε εμπορικά κέντρα, ιδιωτικές κατοικίες, σε γραφεία, σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις σε κομμωτήρια και spa.

Γιατί να μην χρησιμοποιήσω μόνιμα εμφυτεύματα;

Τα μόνιμα εμφυτεύματα παραμένουν στο δέρμα και δεν μπορούν να διασπαστούν. Δεδομένου ότι με την πάροδο του χρόνου το πρόσωπό, το δέρμα, τα οστά και οι μύες αλλάζουν, θα πρέπει να γίνεται μια αναπροσαρμογή των ενέσιμων. Αυτό δεν είναι δυνατό με μόνιμα υλικά. Επίσης, αν το αισθητικό αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορεί να διορθωθεί. Τα μόνιμα εμφυτεύματα παρουσιάζουν πιο συχνά επιπλοκές, οι οποίες θα πρέπει να θεωρούνται μόνιμες αφού τα εμφυτεύματα δεν μπορούν να αφαιρεθούν.
BEFORE
AFTER
Χρόνος ανάρρωσης
Δεν υπάρχει
Τιμή
200-250 ευρώ
Τύπος αναισθησίας
Χωρίς αναισθησία
CONTACT US
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.