Αρχικη - Επεμβασεις

Επεμβασεις

Πλαστικός Χειρουργός Λεμεσό | Πλαστική Χειρουργική Λεμεσό

Η πλαστική χειρουργική είναι η ειδικότητα που συνέχεια αναζητεί και ανακαλύπτει, μέσω της έρευνας και των κλινικών εφαρμογών, καινούριες μεθόδους και βελτιώνει τις παλαιές.

Οι Πλαστικοί Χειρουργοί ανακαλύπτουν νέες μεθόδους που βελτιώνουν τις ουλές και μειώνουν την μετεγχειρητική νοσηλεία. Είναι η πρώτη χειρουργική ειδικότητα που εφήρμοσε τις επεμβάσεις με νοσηλεία μίας ημέρας.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται από τους Πλαστικούς Χειρουργούς είναι ελεγμένα από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Ελέγχου του κόσμου όπως συμβαίνει και στην Κύπρο. Επίσης, σε διαρκή βάση ερευνούν τα μυστικά διαφόρων παραγόντων, ώστε να τα εφαρμόσουν στην πράξη προς όφελος των ασθενών τους.

O όρος Πλαστική Χειρουργική προέρχεται από την λέξη «πλαστικός» που σημαίνει όμορφος, αρμονικός. Διακρίνεται σε Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική.

Σκοπός της Επανορθωτικής είναι να αποκαταστήσει τις συγγενείς ή άλλες ανωμαλίες που προέρχονται από τραύμα, έγκαυμα, εκτομή όγκων, κατακλίσεις κ.ά.

Σκοπός της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής είναι να δώσει αρμονία στις αναλογίες και να κάνει ένα πρόσωπο ή σώμα πιο όμορφο. Βελτιώνει τις ατέλειες σε έναν άνθρωπο, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση του.Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται στην Κύπρο μια αύξηση στη ζήτηση αυτού του είδους των επεμβάσεων.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS®.