Μη επεμβατική ρινοπλαστική

Με τον όρο μη επεμβατική ρινοπλαστική εννοούμε τις βελτιώσεις που μπορεί να προσφέρει ο πλαστικός χειρουργός στο ιατρείο, με τη βοήθεια υαλουρονικού οξέος ( fillers ) ή Βotox, για να επιτευχθεί μια πιο συμμετρική εμφάνιση της μύτη σας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ουσιαστικά δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης, σε αντίθεση με μια χειρουργική επέμβαση.

Υπάρχουν αρκετές ασυμμετρίες και ατέλειες οι οποίες μπορούν να διορθωθούν με την χρήση των ενέσιμων υλικών. Οι πιο συχνές είναι η διόρθωση μιας μικρής καμπούρας, μιας ήπιας σκολίωσης στη ράχη και τις μικρής πτώσης της μύτης. Ακόμη, σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική της μύτης και έχουν παραμείνει κάποιες ανωμαλίες, η μη επεμβατική ρινοπλαστική αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική λύση, ούτως ώστε να αποφευχθεί μια καινούρια επέμβαση ρινοπλαστικής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν οι ατέλειες είναι ήσσονος σημασίας και μόνο μικρές βελτιώσεις είναι απαραίτητες.

Θα πρέπει να διασαφηνιστεί ότι μόνο μικρές αλλαγές μπορούν να επιτευχθούν με αυτή την μέθοδο. Περιπτώσεις με ιδιαίτερα μεγάλη μύτη, μεγάλο ήβο, σκολίωση κλπ δεν αποτελούν ένδειξη για αυτή την τεχνική παρά μόνο για την κλασσική ρινοπλαστική. Επίσης τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα και διαρκούν περίπου 8-12 μήνες, για αυτό και οι επαναλήψεις είναι απαραίτητες.

NON SURGICAL RHINO.jpg


Χρόνος ανάρρωσης
Δεν υπάρχει
Τιμή
100-200 ευρώ
Τύπος αναισθησίας
Χωρίς αναισθησία
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.