Λιποαναρρόφηση Στήθους

Η ανάρρωση είναι σχετικά γρήγορη και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες σε μερικές ημέρες. Οι ουλές από τη λιποαναρρόφηση είναι μικρές και στρατηγικά τοποθετημένες ώστε να μην φαίνονται.

Λιποαναρρόφηση Στήθους

Η τεχνική της Λιποαναρρόφησης:

Χρησιμοποιείται η λεγόμενη τεχνική διόγκωσης-tumescent. Αρχικά γίνεται ένεση υγρού που περιλαμβάνει ενδοφλέβιο διάλυμα άλατος, λιδοκαΐνης (τοπικό αναισθητικό) και αδρεναλίνη (φάρμακο που συσπά τα αγγεία του αίματος στην περιοχή ) και το υγρό αφήνεται να δράση για 30 με 60 λεπτά. Χρησιμοποιούνται πολύ λεπτές βελόνες, για να μειωθεί ο πόνος που μπορεί να υπάρξει κατά την διάρκεια της έγχυσης. Συνήθως ενίεται μεγάλος όγκος υγρού, μερικές φορές ακόμα και τρεις φορές την ποσότητα λίπους που θα αφαιρεθεί.

Η επέμβαση της Γυναικομαστίας:

Αφού γίνει η έγχυση του υγρού και επιτευχθεί το μούδιασμα της περιοχής, γίνονται πολύ μικρές τομές και εισάγετε ένας σωλήνας πολύ μικρού διαμετρήματος, συνδεδεμένος με μια ηλεκτρική αντλία κενού υψηλής πίεσης. Ασκώντας αρνητική πίεση και μετακινώντας ταυτόχρονα το σωλήνα μπρος και πίσω το λίπος και μέρος του αδένα αναρροφάται.

gynecomastia cyprus..png

Σημειώνετε ότι κατά την διάρκεια της λιποαναρρόφησης θα είστε ξύπνιος και δεν υπάρχει ιδιαίτερος πόνος ή άλλες ενοχλήσεις. Προς το τέλος της επέμβασης θα σας ζητηθεί να σηκωθείτε για να ελέγξετε μαζί με τον πλαστικό σας χειρουργό το αποτέλεσμα. Έτσι μπορεί να γίνει μια πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος και να διορθωθούν τυχόν ασσυμετρίες.

Αφού γίνουν και οι τελευταίες διορθώσεις και μετά το πέρας της λιποαναρρόφησης, θα φορέσετε το ειδικό ένδυμα πίεσης με ένα ειδικό επίδεσμο και θα μεταφερθείτε στο δωμάτιο σας. Συνήθως μετά από 1-2 ώρες θα είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Για περίπου ένα εικοσιτετράωρο θα υπάρχει μια έκκριση υγρών από τις τομές και θα πρέπει να γίνονται συχνές αλλαγές των επιδέσμων.

liposuction cyprus.jpg

Η ανάρρωση:

Τις πρώτες ημέρες θα έχετε κάποιο πόνο ο οποίος όμως αντιμετωπίζεται πολύ αποτελεσματικά με συνδυασμούς παυσίπονων και δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Δεν υπάρχει περιορισμός κινήσεων, αλλά αντιθέτως συστήνονται οι συχνοί περίπατοι. Μπορεί να υπάρξουν κάποιοι μώλωπες οι οποίοι υποχωρούν γρήγορα. Η ανάρρωση είναι σχετικά γρήγορη και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες σε μερικές ημέρες.

Τα αποτελέσματα:

Θα δείτε σαφή διαφορά στη σιλουέτα σας λίγο μετά την επέμβαση. Όμως, η βελτίωση θα γίνει πιο εμφανής μετά από περίπου 4-6 εβδομάδες, όταν θα έχει υποχωρήσει το περισσότερο οίδημα. Μετά από περίπου 3 με 6 μήνες, υποχωρεί κάθε επίμονο, ήπιο οίδημα, επέρχεται η συρρίκνωση του δέρματος και γίνεται ορατή, η τελική γραμμή του στήθους. Οι ουλές από τη λιποαναρρόφηση είναι μικρές και στρατηγικά τοποθετημένες ώστε να μην φαίνονται.BEFORE
AFTER
Χρόνος ανάρρωσης
2-3 ημέρες
Τιμή
2100 ευρώ
Τύπος αναισθησίας
Τοπική αναισθησία
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.