Επέμβαση Λιποαναρρόφησης

Η ανάρρωση είναι σχετικά γρήγορη και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες σε μερικές ημέρες.

Επέμβαση Λιποαναρρόφησης

Κλινική Εξέταση:

Κατά την πρώτη κλινική εξέταση, ο Δρ. Γεωργίου θα σας επεξηγήσει επακριβώς την επέμβαση, την τεχνική που χρησιμοποίει και τυχόν επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν. Θα παρθούν κάποιες φωτογραφίες και με την βοήθεια τους θα σας επεξηγηθεί σε ποιες περιοχές μπορεί να γίνει η λιποαναρρόφηση, και τι αποτέλεσμα θα πρέπει να αναμένετε.Σε μια δεύτερη συνάντηση που σας προσφέρεται, ο Δρ. Γεωργίου θα απαντήσει σε περαιτέρω ερωτήσεις και θα σας δώσεις όποια άλλη διευκρίνιση χρειάζεστε, έτσι ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα, και μαζί να καταλήξετε στην κατάλληλη θεραπεία.

Η ημέρα της επέμβασης:

Το πρωί της επέμβασης θα πρέπει να είστε στο νοσοκομείο την προκαθορισμένη ώρα. Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2-3 ώρες. Αφού γίνει η έγχυση του υγρού και επιτευχθεί το μούδιασμα της περιοχής, γίνονται πολύ μικρές τομές και εισάγετε ένας σωλήνας πολύ μικρού διαμετρήματος, συνδεδεμένος με μια ηλεκτρική αντλία κενού υψηλής πίεσης. Ασκώντας αρνητική πίεση και μετακινώντας ταυτόχρονα το σωλήνα μπρος και πίσω το λίπος αναρροφάται.Σημειώνετε ότι κατά την διάρκεια της λιποαναρρόφησης θα είστε ξύπνιος/α και δεν υπάρχει ιδιαίτερος πόνος ή άλλες ενοχλήσεις. Προς το τέλος της επέμβασης θα σας ζητηθεί να σηκωθείτε για να ελέγξετε μαζί με τον πλαστικό σας χειρουργό το αποτέλεσμα. Έτσι μπορεί να γίνει μια πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος και να διορθωθούν τυχόν ασσυμετρίες.

cyprusliposuction.jpg

Μετά την επέμβαση:

Αφού γίνουν και οι τελευταίες διορθώσεις και μετά το πέρας της λιποαναρρόφησης, θα φορέσετε το ειδικό ένδυμα πίεσης με ένα ειδικό επίδεσμο και θα μεταφερθείτε στο δωμάτιο σας. Συνήθως μετά από 1-2 ώρες θα είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Για περίπου ένα εικοσιτετράωρο θα υπάρχει μια έκκριση υγρών από τις τομές και θα πρέπει να γίνονται συχνές αλλαγές των επιδέσμων.

liposuction in cyprus.jpg

Τις πρώτες ημέρες θα έχετε κάποιο πόνο ο οποίος όμως αντιμετωπίζεται πολύ αποτελεσματικά με συνδυασμούς παυσίπονων και δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Δεν υπάρχει περιορισμός κινήσεων, αλλά αντιθέτως συστήνονται οι συχνοί περίπατοι. Μπορεί να υπάρξουν κάποιοι μώλωπες οι οποίοι υποχωρούν γρήγορα. Η ανάρρωση είναι σχετικά γρήγορη και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες σε μερικές ημέρες.

Τα αποτελέσματα:

Θα δείτε σαφή διαφορά στη σιλουέτα σας λίγο μετά την πλαστική επέμβαση. Όμως, η βελτίωση θα γίνει πιο εμφανής μετά από περίπου 4-6 εβδομάδες, όταν θα έχει υποχωρήσει το περισσότερο οίδημα. Μετά από περίπου 3 με 6 μήνες, υποχωρεί κάθε επίμονο, ήπιο οίδημα και γίνεται ορατή η τελική γραμμή του σώματος. Οι ουλές από τη λιποαναρρόφηση είναι μικρές και στρατηγικά τοποθετημένες ώστε να μην φαίνονται.

BEFORE
AFTER
Recommended anesthesia
Local anesthesia, sedation
Recovery period
4-7 days
Price range
2300-3000 ευρώ
©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.©2018 Plastic Surger. All rights reserved.
Created by fosetico. Powered by CloudCMS?.